Razowy Kwas Chlebowy inspiruje swoich konsumentów i motywuje do działania przekonując, że małymi krokami można osiągnąć wymarzony cel.
Stajemy się coraz bardziej świadomymi konsumentami. Zwracamy uwagę na etykiety, sprawdzamy skład produktów, wybierając te jak najbardziej naturalne i jak najmniej przetworzone, powoli zmieniając nasze nawyki żywieniowe. Małymi krokami możemy
dojść do wielkich zmian w naszym życiu, nie tylko w kontekście tego, co jemy czy pijemy.
Coraz częściej zdajemy sobie sprawę z tego, że codzienne niewielkie wyzwania prowadzą
do realizacji naszych celów. Program Nasze Zmiany uruchomiony przez Razowy Kwas
Chlebowy ma za zadanie pomagać konsumentom w podejmowaniu właściwych decyzji i
w dokonywaniu pozytywnych zmian. Akcja pokazuje, że krok po kroku, wprowadzając w
życie małe zmiany, można osiągnąć wielkie rezultaty. Razowy Kwas Chlebowy motywuje
do podjęcia działań. Początkowo mogą być to zmiany w naszych zwykłych codziennych
czynnościach.
Teraz klasyczny Razowy Kwas Chlebowy debiutuje na rynku w nowej wersji. Produkt
jest słodzony cukrem trzcinowym i znajduje się w szklanej butelce o pojemności 0,33 l
z otwarciem twist-off, zapewniającym komfort otwierania i przechowywania napoju.
Razowy Kwas Chlebowy powstaje wyłącznie ze składników naturalnego pochodzenia, bez
dodatku aromatów i barwników, zaś wykorzystanie w napoju brązowego cukru trzcinowego
podwyższa jego wartość odżywczą. Produkt przekonuje zarówno wyglądem, jak i smakiem,
dlatego też sprosta oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających konsumentów.
Wraz z programem Nasze Zmiany wystartowała również platforma internetowa
NaszeZmiany.pl. Po zarejestrowaniu się na platformie każda kobieta codziennie otrzymuje
drogą mailową zadanie do wykonania. Akcja ma inspirować do polepszania jakości swojego
życia każdego dnia, a uczestniczki mogą się nawzajem wspierać, mobilizować do działania,
rozmawiać o swoich planach oraz dzielić dokonanymi zmianami.
Razowy Kwas Chlebowy to bezalkoholowy, naturalny napój gazowany, a jego smak to
połączenie aromatycznej skórki przypieczonego chleba razowego z nutą karmelu i wyczuwalnym posmakiem czekolady. Powstaje z krystalicznej wody oraz słodów: żytniego i jęczmiennego, nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników i aromatów.